650 хиляди лева раздаде гейм шоуто на TV7 от началото на годината

DSC_3978Само за три месеца от началото на годината 441 играчи успяха да заемат мястото срещу Башар Рахал и да се борят за максималните 222 000 лв. Над 50 от тях спечелиха суми с общ размер над 650 000 лв., като най-голямата спечелена награда е в размер на 35 000 лв. Чакането на опашка в „Следващия, моля“ продължава да е все така забавно, благодарение на компанията от персонажи от света на шоуто. През април към тях се присъединява нова звезда, която ще задава въпроси от областта, в която е тесен специалист. Това е манекенката Кинти Крауфорд (темпераментната актриса Лина Златева). Кинти е отгледана в най-добрите манекенски традиции – още на 7 месеца е дефилирала в креватчето, а майка й, вместо приказки, й е чела Паулу Коелю. Тя обожава скъпите, лъскави неща и е луда по селфитата – затова преди да изпита участника, задължително си прави селфи с него. Кинти задава въпроси на теми, които вълнуват всеки интелигентен човек – екстеншъни, молове, клюки, диети и мода.

 „Следващият, моля“, понеделник-петък, 19:30, TV7

Персонажи  в „Следващият, моля“:

В ролята на МАЕСТРОТО –  ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ–ИКЕБАНАТА

Маестро Неделчев е дясната ръка на Башар Рахал. Той е човекът, който се грижи за настроението, музиката и танците в предаването. Освен това, Икебаната е човекът, който задава на участниците артистичните въпроси в „Следващият, моля“.

Когато Маестро Неделчев задава въпросите си, дори и участникът да не отговори правилно, той губи част от парите си, но не прекратява участието в играта, а продължава да се бори за джакпота.

В ролята на  ИЗКУСИТЕЛИТЕ – СЛАВЕНА ВЪТОВА и ТАМАРА АСАНОВА. Славена Вътова влиза в ролята на ЛУДОТО СЛАВЕНЧЕ – жената, която може всичко и владее изкуството да е напълно различна при всяко свое излизане на сцената. Всеки път тя се появява и  задава своя въпрос в образа на най-разнообразни професии и националности – химик, монтьор, фитнес инструктор. Тамара възкресява легендарния образ на МЕРИЛИН МОНРО и задава въпроси от безкрайната област на съвременната поп култура и политика.

Специфично:

Ако участник, който успее да даде верен отговор, въпреки опитите на изкусителите да го разконцентрират, те имат правото да изтегли втори свитък, в случай че не е доволен от сумата, която първоначално изтегли.

ДЯВОЛЧЕТО ФЮТ – То не задава въпроси, защото е талисман на шоуто, и обещава да се превърне в любимец на всички, освен на водещия – неговият предпочитан обект за заяждане и подигравка.

ИЗВЪНЗЕМНОТО – идва на земята, където всичко му е чуждо, не познава никой и не знае нищо, но е много любопитен. И тъй като е паднал от небето и тепърва опознава света, той задава много въпроси, често отвъд границите на благоприличието.

ПРАБЪЛГАРИТЕ – шумни, атрактивни и запознати с историята от първо лице. Те връхлитат сцената всеки път, когато водещият Башар Рахал задава въпроси, свързани с българската история. При всеки верен отговор те поощряват участника, а при всеки грешен….

ФУТБОЛИСТА МЕТИСИО – играе в Й-отбора на Лудогорец. Мечтата му е да влезе в И-отбора и няма да спре да тренира, докато не я постигне. Дошъл е в „Следващият, моля”, за да се презентира пред другите клубове, да стресне „Кирето Домусчиев”. Неговата задача в шоуто е да задава футболни въпроси.

СУМИСТА – Самият Башар Рахал от време на време се превръща в СУМИСТА,

Компанията от нови персонажи се допълва и от Башар – СУМИСТА, който ще задава въпросите си облечен в сумо костюм.

Вижте и

 

За „Следващият, моля“:

Както и в италианската версия на шоуто, така и у нас, въпросите в “Следващият, моля” няма да се задават само от водещия Башар Рахал. За по-специфичните категории, Башар Рахал ще разчита на своите помощници. Това са характерните персонажи на шоуто, които са специалисти в своята област – Маестро Неделчев, Лудото Славенче, Мерилин Монро, Извънземното, Дяволчето Фют, Сумиста, Прабългарите, Мимът, футболиста Метисио,  манекенката Кинти Крауфорд.

 

 

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре