Сега четете
Служи ли България за плашило в Украйна?

Служи ли България за плашило в Украйна?

coca-cola-vkara-ukraijna-vyv-voijna-54636Клипове от руски и украински телевизии показват, че България е лошият пример за Украйна и евростремежите й. темата коментираха в Огнян Минчев – политолог и Светлана Шаренкова, журналист.  студиото на сутрешния блок на БТВ.
„България служи за лош пример за ЕС, но трябва да се пуснат клипове от Полша и Словакия, за да се види пък там как действа ЕС и дали точно той е този, който носи отговорност за доброто и лошото, което ни се случва”, коментира политологът Огнян Минчев.

Не мисля, че България е някакъв основен пример за украинските медии и хора, смята ; Светлана Шаренкова, журналист: „Въпросът е, че Западът кара Украйна да направи своя избор между Русия и европейските ценности, а според мен този избор не се конфронтира – донякъде и заради лицемерната политика на западните политици, които забравят как 3 месеца се изредиха всички на „Майдана”, носеха чайове”.

Украйна се раздели 50 на 50% за присъединяването си в ЕС, добави тя.
„Хората на площада в Киев са излезли да протестират по ради две причини – против корумпирания режим на Янукович, от една страна, и втората причина е, че това е една национална революция, на територията на Съветския съюз протича процес на национално изграждане”, смята Минчев.

Вижте и

Интервю с Огнян Минчев – политолог; Светлана Шаренкова, журналист, bTV, „Тази сутрин“27.02.2014 10:01 | БиТиВи

[spider_facebook id=“1“]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре