Сега четете
Тв седмицата през погледа на "Всичко за семейството"

Тв седмицата през погледа на "Всичко за семейството"

20081212_0260Жоро Тошев оцеля и в Антарктида

Георги Тошев се завърна от Антарктида, където беше в продължение на близо месец с българската експедиция, ръководена от проф. Христо Пимпирев. Там всичко е необичайно, казва журналистът. Като емоцията да хванеш военен самолет на стоп, да се потопиш в ледените води на океана и се „скриеш“ в снежните пещери на остров Ливингстън. Жоро Тошев подготвя документална поредица за живота на експедицията, която ще стартира от 2 март по Би Ти Ви като част от предаването „НепознатиТе“.
Тв седмица

Христо Мутафчиев оценява танцьори
Новият член на журито на танцувалното шоу „Дансинг старс“ по „Нова“ е актьорът Христо Мутафчиев. Останалите са добре познати – Галена Великова, Илиана Раева и Алфредо Торес. Младата майка Галена, която живее в Атина и ръководи няколко школи там, е приела поканата на продуцентите след дълго колебание. Не заради формата си, защото дни след раждането вече била с предишното си тегло, а заради 5-месечната Генисаме. След като получила обещанието на съпруга си, че ще се грижи за бебето, накрая се съгласила.
И волейболист изкушен от „Къртицата“
Бившият национал по волейбол Евгени Иванов-Пушката стана поредният спортист, изкушен от наградата от 250 хил. лв. в риалити формата „Къртицата“. Бориса Тютюнджиева и Александър Сено – също. Те ще се ширят заедно с останалите участници в помпозен готически замък. Това е стилът за интериора, избран от дизайнерите за първия етаж от Базата на шоуто. Рицарската маса и останалите елементи са специално изработени за проекта, който започва на 24 февруари от 19,30 ч. по TV7.
Тв седмица

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре