Сега четете
„Неделя Х 3” с отличие

„Неделя Х 3” с отличие

Boyan-Benev-i-Peta-r-Ivanov-2-300x200Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) отличи блокът на Боян Бенев в предаването на БНТ1 „Неделя Х 3”.

Наградата е присъдена за журналистически принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България през 2013 година.

Отличието на БАИТ е признание и поощрение за журналистите, спомагащи за популяризирането и решаването на задачите, свързани с развитието на ИТ сектора у нас. В „Неделя Х 3” Боян е канил много интересни, любопитни и успели събеседници от тази индустрия, а и самият той има предимството да работи в сферата на информационните технологии.

„Неделя Х 3” дава уникална възможност всяка седмица да покажем, че България има и едно друго лице, че хубави неща могат и се случват тук. Все повече млади хора променят живота си и средата около тях. Гордея се с тези добри примери и също така съм доволен, че имаме възможността да ги представим – с надеждата те да вдъхновят и други, които да ги последват”– сподели Боян след получаване на наградата.

Вижте и

Боян Бенев се присъедини към екипа на „Неделя Х 3” в началото на третия сезон (2013-2014 г.) на предаването. Неговата концепция е да представя своята оптимистична вяра в България, в българите, както и в бъдещето на страната ни. Боян откъсва зрителя от злободневните проблеми и показва, че у нас има много позитивни, светли и добри примери. Една различна България – на активните, мислещите и дейните хора.

Боян Бенев е на 29 години и през по-голямата част от живота си е живял в Англия. За възрастта си има забележителни бизнес успехи в ИТ сектора. През 2007 година списанието за бизнес и икономика “Start Your Business Magazine” го обяви за най-успешния млад предприемач на Великобритания. Автор е на три книги.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре