Сега четете
Обновяване на политиката ни за поверителност

Обновяване на политиката ни за поверителност

Обновяваме политиката си за поверителност, за да отрази подобренията ни в Twitter. Препоръчваме ти да прочетеш цялата обновена политика: използвайки услугите ни от 18 юни 2017 г. нататък, приемаш тези промени. Ето някои от важните новости:

Прозрачност и контрол: Въведохме нови настройки „Персонализиране и данни“ и разширихме Данните ти в Twitter, за да ти предоставим по-прозрачен достъп до информацията ти и по-прецизен контрол върху начина, по който данните ти се използват от Twitter. Тези подобрени настройки ще заменят употребата от страна на Twitter на браузърната настройка за забрана на проследяване, която повече няма да поддържаме.

Уеб данни: Обновихме информацията за начина, по който съхраняваме и използваме данни от други уебсайтове, които интегрират съдържание от Twitter (например вградени хроники), за да подобряваме услугите си и да персонализираме съдържанието, което ти показваме, включително рекламите. Не съхраняваме данни за посещенията на уеб страниците за потребители от Европейския съюз и държавите от Европейската асоциация за свободна търговия.

Споделяне на данни: Обновихме информацията за начина, по който споделяме нелични и обобщени данни, както и такива на ниво устройство, включително съгласно споразумения с избрани партньори, в които се позволява данните да бъдат свързани с името, имейл адреса или друга твоя лична информация, ако дадеш съгласието си на партньора. Можеш да контролираш дали да се споделят данни съгласно тези споразумения в настройките си „Персонализиране и данни“.

Персонализиране за устройствата ти: Обясняваме как използваме данните, за да персонализираме работата за различните ти устройства, и в настройките „Персонализиране и данни“ ти даваме допълнителен контрол за устройства, от които не си влизал/а в Twitter.

Програмата Privacy Shield и Съюзът за цифрово рекламиране (Digital Advertising Alliance): С удоволствие съобщаваме, че ще участваме в програмата за защита на неприкосновеността на личния живот в отношенията между Швейцария и САЩ (Swiss-US Privacy Shield) и ще спазваме принципите за саморегулиране за онлайн поведенческо рекламиране на Съюза за цифрово рекламиране.

Вижте и

Надяваме се, че тези промени ще бъдат полезни за теб. Продължаваме да подобряваме работата ти с Twitter по начини, които са в унисон с пулса на компанията ни – с ангажимент да защитаваме и предпазваме поверителността ти. Ако имаш въпроси, можеш да ни пишеш тук. Благодарим ти, че използваш Twitter!

Twitter

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре