Сега четете
Ди Каприо ще свидетелства по делото около „Вълкът от Уолстрийт“

Ди Каприо ще свидетелства по делото около „Вълкът от Уолстрийт“

denby-wolf-of-wall-streetСъдия в Ню Йорк издаде призовка за актьора Леонардо Ди Каприо, който ще трябва да свидетелства по дело, започнато от бивш служител на брокерската фирма „Стратън Оукмънд“. Според него личността му е била илюстрирана некоректно във филма на Мартин Скорсезе от 2013 година „Вълкът от Уолстрийт“.

Ищецът в делото Андрю Грийн твърди, че персонажът Ники Коскоф, изигран във филма от актьора Пи Джей Бърн, представя лъжлива илюстрация на неговата личност, която е вдъхновила образа. От студиото, продуцирало лентата на Скорсезе, обявиха, че героят е бил вдъхновен от множество различни реални личности и не е пряко обвързан с Грийн.

41-годишният Леонардо Ди Каприо, който играе Джордан Белфорт във филма, ще трябва да свидетелства по делото, тъй като режисьорът Скорсезе и сценаристът Терънс Уинтър са потвърдили пред адвокатите на Грийн, че редовно са се срещали с актьора и са обсъждали с него сценария на филма.

В призовката не се посочва конкретна дата, на която Ди Каприо ще бъде разпитан. Актьорът бе номиниран за „Оскар“ за превъплъщението си като Джордан Белфорт във филма, но не спечели престижната награда едва до тази година и ролята си в „Завръщането“ на Алехандро Гонзалес Иняриту.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре