Сега четете
Пребиха с бухалки журналист, кандидат-общинския съветник , „пробол“ октопод

Пребиха с бухалки журналист, кандидат-общинския съветник , „пробол“ октопод

Журналистът и кандидатът за общински съветник от Поморие Стоян Тончев е бил нападнат и бит снощи от няколко мъже. Тончев се е прибирал от свои приятели в дома си около 22:30 ч. По негови думи – на разстояние, което се изминава за пет минути, на ул. „Солна“. Нападателите изкарали бухалки и ножове. Видял е единия от побойниците си, но не го познава.

Попитал ги защо го бият, а те му отговорили „До кога смяташ да пишеш?“. В сайта си zadkulisite.com, Стоян Тончев атакува основно работата на местната администрация и на кмета на Поморие Иван Алексиев. Смята, че именно работата му е причина за нанесения бой. Уточнява, че не е писал от доста време, така че нападението е било подготвено.

Нещо, което е засегнало някой много. Според мен е някой властимащ. Пиша за неща, от които не съм доволен. Увеличението на данъците, изплащането на суми над договореното. Нормално е аз да не съм удобен. Най-страшното е, че това, което става с мен, то ще служи и за пред другите журналисти, да внимават какво правят. Това е в държавата на мутрите – мутренското управление. Това е България. И сме управлявани от треторазрядни, прости мутри“, казва Тончев.

Той е настанен в МБАЛ – Бургас, с комоцио, счупен нос, изкривена челюст и травми по главата. Предстои да му се направи скенер, за да се прецени дали ще се оперира.

Вижте и

Стоян Тончев стана популярен по време на предизборната кампания за местен вот през есента. На афишите си за кандидат за общински съветник в Поморие, той бе изобразен как промушва октопод с меч.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре