Сега четете
Интервю с Валерия Велева, журналист

Интервю с Валерия Велева, журналист

valeriq-veleva-posledicite-ot-skandala-v-dps-shte-bydat-tejki-za-parlamenta-179384От вчера бе даден стартът на епицентър.бг. Кой стои зад нея обясни журналистката Валерия Велева.

За предаването тя обясни, че основно в тази платформа стоят журналистите от В. „Преса”, както и от дреги медии.

Водещото в този проект е Институтът за стратегии и анализи. В него влизат много изявени и утвърдени личности, като се работи в тясно сътрудничество с БАН. В този проект е заложена експертност, а не политическа обвързаност. Велева категорично отрече този проект да е начало на политическа партия. В рамките на платформата ще се създават анализи по наболели проблеми в различни сектори, които ще се опитат да дадат възможни решения за тях.
Велева коментира още, че сайтът е заложил тарифи за пи ар- репортажи и анализи. „В това няма никаква интрига”, отговори Велева на нападките, от страна на някои медии, че екипът на Епицентър ще създава платени публикации. Това негативно отношение тя съотнесе към чувство на застрашеност от конкуренция.

„Сайтът започва с много скромни средства, като основни приходи ще са от реклами и европейски проекти.”, заяви още Велева.

На финала тя коментира и връзката на В. „Преса” с Делян Пеевски. Тя заяви, че тмата Пеевски се е превърнал във фикс идея на българските медии. Той е изсветлил бизнеса си, с което даде насока за изсветляване на бизнесите на други депутати, което не се търси от българските медии. „Дайте да зададем въпроса за името на човека, който се занимава с енергетиката, заради който плащаме високите цени на тока”.

Вижте и

Името Пеевски е пуснато в общественото пространство и всички се въртят, като кучета около него. Велев не коментира дали той ще остане в политиката или не, защото той е член на ДПС, която има трайно присъствие във властта и неговото присъствие или отсъствие няма по никакъв начин да повлияе на стабилизиращата роля на партията.

Дата: 07.09.2015 10:27
Източник: TV7, Добро утро, България – 07:00ч.
Предаване: ТВ7, „Добро утро, България!“
Тема: В „Епицентър”-а на събитията
Гост: Валерия Велева, журналист

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре