Сега четете
Стинг отказва биографичен филм

Стинг отказва биографичен филм

Стинг не иска животът му да бъде проследен в биографичен филм, напомнящ лентите „Бохемска рапсодия“ и „Рокетмен“, защото настоява да бъде показан по „артистичен начин“, съобщават от Контактмюзик

Стинг сега работи над мюзикъла „Последният кораб“, за който е написал музиката и текста, и в който изпълнява роля. Персонажът му работи в корабостроителницата в Нюкасъл и напомня за собственото му детство. Стинг поясни, че предпочита шоуто да представи живота му, вместо Холивуд да заснеме блокбастър на тази тема.

„В мюзикъла животът ми е показан по артистичен начин – поясни той. – Заглавието „Последният кораб“ е метафора. Вероятно съм замесен в представянето на живота си повече, отколкото съм предполагал. Персонажът ми е смесица от тези на баща ми, чичовците ми, хората, с които съм отрасъл.“

Макар че не желае да бъде заснет посветен на него биографичен филм, бившият фронтмен на групата „Полис“, чието истинско име е Гордън Съмнър, увери, че „Последният кораб“ може да бъде адаптиран за големия екран в бъдеще.

Вижте и

Мюзикълът „Последният кораб“ е по сценарий на Джон Логан и Брайън, а режисьор е Джо Монтело, представления в момента се изнасят в Лос Анджелис, където са планирани до 16 февруари, допълват от БТА.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре