Карина Караньотова

981514_10201209294055373_635363802_oКарина Караньотова e  зодия „Близнаци”. Родена в София, учила в Училище Ерих Кестнер, а след това в Софийска частна английска гимназия. Карина завършва „Журналистика”в Департамент „Масови комуникации” и магистратура по специалността „Филмово и телевизионно изкуство” в Нов български университет.

Амбициозната и спортна млада дама започва телевизионната си кариера като една от водещите на сутрешния съботно-неделен блок „Уикенд” по „Диема – 2”. Карина е била репортер във всекидневния сутрешен блок „БОдилник” с водещ Николай Бареков по „ТВ-7”.

Работила е като водеща на „Глобусът“ по БиТиВи, като водеща.

В момента е лице на БНТ2, водеща на сурешния блок „Добро утро с БНТ, репортер в новините на БНТ 2 и репортер в предаването „Денят започва в неделя с Георги Любенов “ по БНТ 2.

Вижте и

Дъщеря е на бизнесмена Ивайло Караньотов и актрисата Юлияна Караньотова. Знаменита личност е баба й по бащина линия – покойната вече легендарна актриса Славка Славова. Тя е съставител на книга за баба ми Славка Славова и автор на няколко документални разработки в телевизията , в публицистичното предаване „Местно време“ по БНТ 2. Активно спортуваща, защитава каузи за правата на животните.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре