Сега четете
Дамян Попов : Време е за нова страница !

Дамян Попов : Време е за нова страница !

Повече от година не сме си говорили с поп певеца Дамян Попов.

През изминалата година той получи няколко номинации и награди за втория си студент албум „Твоето момче“. Песните, които са включени в албума  за отрицателно време достигнаха милиони гледания, а някои от тях се превърнаха в  емблематични за изпълнителя.

Видяхме го в компанията и на няколко звезди от телевизионният ефир на южната ни съседка, а също и на концерт на световната група – Coldplay.

Какво ново около него се случва и защо се изгуби от медийното пространство?

Кои са новите предизвикателства и имали някой до себе си? Ще разберем от самия него!

 

Здравей, къде те откриваме ? Още ли си в горещия Тайланд?Как е там?

Здравей, преди няколко часа кацнах в София . Изкарах много приятно. Нови приятелства, нови емоции, е имаше няколко инцидента, но като цяло винаги е било приятно на остров Пукет и винаги бих отишъл отново. Интересното е, че всеки път си вземам нови поуки какво да не правя следващия път, и пак се случват всякакви лудории.

Все пак се прибрахме живи и здрави, заредени и довечера се завръщам и клубната сцена.

Доста си активен в клубовете, но като че ли се изгуби от медийното пространство, последно светските хроникьори отбелязаха, че си в компанията на големи звезди от  хитовите сериали “ „Опасно изкушение“  и „Великолепния век“…

Беше много интересно и приятно да срещна толкова талантливи актьори, които познавам добре от малкия екран.

Иначе никога не съм бил от хората, които непрекъснато търсят медийно внимание. В държавата на плеймейтките определено не е предизвикателство да си в жълтите хроники.

Аз обичам да има какво да кажа и покажа на публиката, а не просто да „се лашкам“ по предавания. Така че, просто обещавам и на себе си и на хората, които харесват това което правя, че тази година ще съм много по продуктивен!

Започвам работа по нови проекти, и ще гледам съвсем скоро да ги споделя с вас!

Струваш ми се презареден? Може би нова любов?

Знам, че журналистите “ бутат“ винаги към тази тема, но ще те разочаровам.

Нямам нова любов, но имам нови мечти, идеи, надежди.

Някои от тях са чакали,за да узреят , за да им дойде времето,а то времето е най-добрият катализатор, който ни помага да осъзнаеш – къде се намираш,кой е действително  твоя свят

къде искаш да стигнеш и какво искаш завинаги да остане “твоето вчера“.

2024 година  е сериозно осмислена още в самото и начало и вярвам, че е дошло времето за ново начало, за нова страница,че  най-хубавото тепърва предстои!

Забелязах,че освен като артист, често започнахме да те виждаме и в ново ампоа –  жури, и ментор да кажеш нещо и за това?

Вижте и

Без да очаквам миналата година се превърна в рекорд . Шест пъти имах възможността да журирам на младите надежди на България ,а София, Пазарджик, Варна, Силистра, Балчик , Сандански са сред градовете в които имах честта да се докосна до изкуството им.

На няколко пъти имах и възможността  да водя мастер класове. И знаеш ли? Да попаднеш отново в този позабравен за ( от) нас свят е истинско вдъхновение.

Тези деца са нахъсани, те искат да пеят и творят, да споделят своите мечти и страхове с някой по-голям, който вече е минал по техния път.

Благодарен съм че са ми дали тази възможност и са ми гласували доверие. А като добавим и факта, че на всички тези конкурси работя с доказали се имена в популярната песен, като Нели Рангелова, Мими Иванова, Марги Хранова,Светльо Лобошки, Лазар Велчев, Невена Пейкова,Миа, Дивна, Ники Текелиев и още , и още… то аз съм истински щастливец.

Поставил си си много цели, само в музикален план?

Не бих казал, само в музиката. Време е за нови хоризонти, направо нови галактики. Мечтите са като звездите на небето! Някои блестят силно, ярко, а други тепърва се раждат!

По-важното е да не се оставаш на течението и пред теб винаги да има A sky full of Stars!

Xa! Coldplay !Много добра препратка, от видеата в социалните мрежи виждаме че полудяваш на концерта им в Барселона?

Музиката им винаги е била вдъхновение за мен, не само за работа ми.Дори май най-малко за нея. Тази музика е философия, Колдплей са религия за мен, те ме водят в друг, в друго измерение, където няма завист, злоба, сивота…. Там всичко е пъстро , с неверотна енергия! И дори да не си им е фен, отидеш ли на техен концерт ще я усетиш. Те просто дават любов! А какво повече можем да искаме?

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
4
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре