БОРДО, ПАНДЕЛКИ И КАДИФЕ – ТРИТЕ ЕЛЕМЕНТА НА ЕСЕН 2024 г.

Одри Хепбърн

Дефилирайте по подиума от есенни листа със самочувствие и стил

Есента е красива, пъстра и често сменя премяната и настроенията си типично като капризна и стилна дама – предпочита да се облича в злато и да експериментира с разнообразни нюанси на червеното, а понякога забулва красотата си с воал от мъгла, но винаги остава любимата муза на дизайнерите.

Именно това е сезонът, който ни вдъхновява и предизвиква да променим гардероба си, а хладното време ни кара да търсим красиви и топли материи в стилни цветове и открояващи ни аксесоари. Освен разнообразието, което предлагат, есенните дрехи умело успяват да скрият по някой досаден килограм, от който все не успяваме да се отървем.

Тази година с гръм и трясък се завръщат изисканият шик и красивата мода от 60-те и 70-те години. А ако се възхищавате на модни икони като Одри Хепбърн, можете смело да копирате нейния гардероб и да сте възхитителни.

Забелязали ли сте, че въпреки идеалната си фигура, кралицата на стила не е носела къси рокли. Точно сега е голямото завръщане на предпочитаните от нея дължини под коляното. А с какво допълнително да постигнем кокетна женственост и неподражаем шик? Разбира се, с панделки и кадифе – неизменните приятели на поколения дизайнери и имиджмейкъри.

Туидът винаги е на мода

Независимо дали ще изберете пола, рокля или сако, туидът винаги е добро решение и ще ви открои в сивата тълпа. Той е неизменен символ на изтънченост и е подходящ в комбинация с всичко – от най-скъпата дреха в гардероба до любимите ви дънки.

Класическите гами в черно, сиво, бежовото и зеленото са неизменните спътници на есенния гардероб, но облечени в бордо, цветът на есен 2024, ще заблестите със собствена светлина.

Вижте и

Ковид-пандемията тотално промени начина ни на живот, намеси се драстично и в тенденциите, налагани от модната индустрия. Дрехите станаха по-удобни и практични, ограничава се употребата на екзотични кожи, марките избягват да поставят логата си на видими места, а хората промениха кардинално вкусовете и предпочитанията си към марките, което наложи бързо да се преориентират и адаптират.

Нека дързостта на есента да е повод да изразите личния си вкус, да бъдете едновременно стилни и практични, да комбинирате смело цветове и материи и да покажете неподражаема визия или моментните си настроения.

Насладете се на този прекрасен сезон със стил и вдъхновение!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре