Сега четете
SOFIA FASHION WEEK 2024 откри на сензационно парти своето 14 -то издание,което ще продължи три вечери

SOFIA FASHION WEEK 2024 откри на сензационно парти своето 14 -то издание,което ще продължи три вечери

SOFIA FASHION WEEK 2024 стартира ударно своето 14-то издание в хотел Маринела.На модния подиум се преминаха  топ български дизайнери и много атрактивни модели на брандове.Екип на „Любословие“ беше там и отрази събитието ,като взе интервю на един от участините тази година за  първи път  Николай Първанов (Nik Fit).

Николай е известен с това ,че е собтвеник на фитнес център а,отделно се занимава с хранителни добавки и тренира усърдно.

По време на събитието, гостите имаха възможността да посетят специалната зона „Fashion Street“, където бяха разположени стилни модни зони с атрактивни щандове. RK Design впечатлиха с уникалните си мебели, създаващи елегантна и модерна атмосфера, а щандът на Сухо привлече вниманието с иновативните си текстилни продукти, съчетаващи качество и комфорт. Сред специалните предложения на Fashion Street бяха бутиковите вина от F2F, които донесоха изискано усещане за гостите, както и щандът на колаген Belene, който представи висококачествени продукти за поддържане на здрава кожа и красота. Тези елементи допълниха преживяването и създадоха перфектна комбинация от мода, стил и лукс.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре