Сега четете
Лазар Кисьов:В България изпълнителите свикнаха да пеят по заведенията и концертите на голяма сцена са кът даже пеят и на плейбек,докато в чужбина е обратното всички пеят на живо

Лазар Кисьов:В България изпълнителите свикнаха да пеят по заведенията и концертите на голяма сцена са кът даже пеят и на плейбек,докато в чужбина е обратното всички пеят на живо

Лазар е роден в град Пловдив в музикално семейство: майка му е диригент, оперна певица и вокален педагог, а баща му – фолклорен изпълнител и поет

Завършил е Държавна музикална академия “П. Владигеров” в София със специалност “Поп и джаз пеене” в класа на доц. Алис Боварян

Участва в редица телевизионни музикални риалити програми като Music Idol 2 и “Гласът на България” и др.

Лазар е лауреат на много международни фестивали, на които представя България

Има дуетни песни с Емилия, Цветелина Янева, Анелия и Гергана.

Поп-изпълнителят Лазар Кисьов даде интервю за Любословие БГ

Разкажи за последните  песни ,които ти направи?

Последните песни ,които аз пуснах,както винаги  са мое дело и текстовете са мои.

Аранжимента на едната песен,която се казва Връща ти се“ е на Калин Димитров  другата песен е коледна и се казва „Къде си Коледа“  и я изпълнявам с една моя прекрасна приятелка и изпълнител Кристина Иванова.Тази коледна песен ще остане така на този хубави свят празник да топли почитателите ми.

Ти пускаш поп-и поп-фолк песни и от двата жанра да кажеш дали ,нещо ново дали предстои от теб?

Песента „Връща ти се“ не е типичното поп-фолк звучене тя е с много модерно звучене и е снимана на Малдивите. В последно време не съм много на поп-фолк вълна ,но имам сега идеи по други парчета ,но незнам в коя посока ще са ,но може и да са във поп-фолк звучене.

До края на тази година ще пускаш ли нещо ново ?

Да готвя се нещо ново да пусна до края на Октомври ,но незнам още как ще станат нещата ,но няма да е поп-фолк ,ще е с българско модерно звучене.

Ще има и клип,но не се знае кога ще бъде реализиран.

Ти пътуваш и много тренираш  имаш хубаво тяло да кажеш нещо за това?

Да аз тренирам много ,защото един артист изпълнител трябва да се поддържа  и пътешествията също са от моето хоби.

Ти имаш успешен дует  с Цветелина Янева ,която песен се превърна в голям хит ще имали някой дует пак?

Да песента ми с Цвети Янева стана голям хит ,но аз имам и друга песен с Гергана ,която също е много е добра,но песента ми с Цвети стана летен хит.

Колегите ми много пътуват засега не се очертава нов дует ,но Цвети винаги е била много точна и готин човек.Аз пея всичко даже понякога и балканско последно бях на едно участие и Емилия също беше там в град Мадан и пяхме всякакви песни.

Ти спомена ,че много пътуваш това лято къде ходи?

Да пътувам даже ходих на концерт на Джъстин Тимбърлейк  даже е хубаво човек да се докосне до такива световни звезди.

В България изпълнителите свикнаха да пеят по заведенията и концертите на голяма сцена са кът даже пеят и на плейбек,докато в чужбина е обратното всички пеят на живо и повечето на големи сцени.

Липсвали ти голямата сцена,когато бяха турнетата на „Пайнер“и трябва ли да има турнета и на какво се дължи това стопиране?

Вижте и

Турнетата са винаги били нещо  хубаво ,но хората като,че ли изгубиха малко интерес към големите концерти ,защото сега може да чуеш почти всеки изпълнител от интернет във  всяко едно заведение и ,както се казва от всяка една паланка.Изгуби се това чувство ,както се казва вълнението ,защото буквално всеки ден може даже да ги виждаш и слушаш.

Какви са ти така отношенията с колегите,изпълнители?

Аз поддържам с ,които мога добри отношения ,но аз не съм от тези много където пускат песни често , но при някой се получават по бързо нещата при други по-бавно като популярност.С Дамян Попов  сме близки и се познаваме учили сме в една музикална академия заедно.

Нещо двамата съвместно да направите дали сте го мислили?

Не сме го обсъждали ,като идея това нещо ,но се казва ,че никога не се знае какво ще стане.

Да са те канили някъде в реалита предавания да участваш сега има много такива?

Имам покани за всякакви формати,но зависи когато почувствам ,че е моето може би бих приел покана за точното предаване ,която е нещо различно и интересно.

Не мога да не те попитам сега да ли ще е поп-фолк изпълнител или поп какво ти е мнеието за младите където на всяка цена с нещо да изпъкнат ,като в случая визирам Диона ,където се очерта голям скандал с реклама на забранени субстанции?

За жалост дали ще е Диона или някое друго лице контролът  липсва ,но за тийнейджърите  или децата  отговарят родителите не е като едно време родителите имаха време да следят  тези неща и да налагат контролът,но сега в това забързано ежедневие няма как.

Какво ще кажеш за младите изпълнители,които искат да са изпълнители и какво трябва да държат като ниво и да работят?

Ами трябва да имат вяра в това ,което правят и да не отстъпват назад ,а само напред да гледат.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре