Охранител от „Делта гард“ преби млад мъж с метален бокс в бар на морето

Охранител на фирмата „Делта гард“ е пребил студента Владимир Радев с метален бокс в „Кайт бар“ в Къмпинг „Градина“, съобщи „Булевард България“, позовавайки се на неговия приятел Владимир Чешмеджиев, който пръв разказа за случая в профила си във „Фейсбук“.

Пострадалият е със счупена челюст на три места. Бил е опериран в „Пирогов“.

„Кайт бар“ потвърди за случая във „Фейсбук“. Управата на заведението уточнява, че „става въпрос за превишени права и безразсъдно поведение на служител от охранителна фирма“. Уверява, че охранителят, който е и служител на заведението, „ще понесе своята отговорност“МВР в Бургас също е потвърдило за случая, като вече има образувано досъдебно производство.Побоят е станал в нощта на 1 юли. Самоличността на заподозрения не е официално известна и потвърден.

Вижте и

„До това се стигнало след като друго момче в заведението „Кайт бар“ седнало неволно на част от декора на бара. При сядането съборил парче пица. Секунди след това без никакви обяснения, охранителят от фирмата „Делта гард“ го свалил на земята с удар в главата и продължил да го бие. Тогава студентът първи курс – Влади, мой адаш, се намесил, като отишъл при охраната и единствено попитал защо го бие, опитал се е да го разубеди и се е извинявал от негово име. Като през цялото време е бил с вдигнати ръце, в знак на извинение. За секунди охранителят се е обърнал и започнал да го удря с бокс в челюстта. Още с първия удар Влади изпада в безсъзнание на земята и едва след като връща съзнание, разбира, че ударите са били с бокс, а челюстта му е счупена“, пише той в профила си във FaceboИзвършителят е бил посочен от няколко свидетели, но „полицията заявила, че няма право без основание да навлиза на територията на заведението и поискала двамата от свидетелите да дадат показания в районното“. От полицията в Бургас отричат да са отказали да съдействат в нощта на инцидента.

„Делта гард“ стана популярна покрай скандала „Осемте джуджета“, когато Илия Златанов обяви, че бизнесът му е бил отнет от бившия следовател Петьо Петров – Еврото с помощта на МВР и на „Делта гард“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре