Сега четете
Прокуратурата поиска 10 г. затвор за смъртта на Ани и Явор

Прокуратурата поиска 10 г. затвор за смъртта на Ани и Явор

Софийската градска прокуратура поиска 10 години затвор за Адриан Николов, който причини смъртта на Ани и Явор на бул „Сливница“ през май 2023 година.

Според прокуратурата трябва да се вземе предвид и пълното самопризнание на Антонов.Той е нарушил 2 различни разпоредби на закона, като е шофирал с 2 пъти превишена скорост и не е предприел нито едно адекватно действие за да избегне катастрофата, при коята загиват двама млади души, посочи прокурорът.

Той е нарушил 2 различни разпоредби на закона, като е шофирал с 2 пъти превишена скорост и не е предприел нито едно адекватно действие за да избегне катастрофата, при коята загиват двама млади души, посочи прокурорът.

Той допълни, че подсъдимият не се е съобразил със своята неопитност.

Делото се гледа по съкратената процедура, защото подсъдимият Адриан Николов се призна за виновен и прие изцяло обвинението на прокуратурата. Така ще се намали и наказанието му.18-годишният подсъдим е преминал със 100 километра в час през пешеходната пътека, показа експертизата по делото.

Вижте и

По-рано от сдружение „Ангели на пътя“ се срещнаха с правосъдния министър с искане за по-високи наказания за шофьорите, причинили смърт на пътя.

Семействата на Ани и Явор поскаха максимално наказание за Адриан Антонов.

Според близките на загиналите младежи само справедливо наказание ще помогне да няма други разрушени семества, а останалите хора ще повярват в правосъдието.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре