Сега четете
ГЕРБ – СДС изпрати до партиите покани за срещи

ГЕРБ – СДС изпрати до партиите покани за срещи

ГЕРБ – СДС изпрати покани за срещи до партиите, които влизат в 50-ото Народно събрание. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. По време на разговорите ГЕРБ – СДС предлага да бъдат обсъдени темите, засягащи дневния ред на обществото и възможността за подкрепа на правителство, което да сподели отговорността за управлението на България.

От страна на ГЕРБ – СДС прегорите ще водят народните представители Деница Сачева, Рая Назарян и Теменужка Петкова. Изпратените покани предлагат срещите да бъдат проведени в поредност според електоралната тежест на партиите на последните избори.

Днес от коалицията канят на разговори от 13:00 часа ДПС, от 15:00 часа – „Продължаваме промяната – Демократична България“, и от 17:00 часа – „Възраждане“.

За утре са предвидени срещи от 11:00 часа – БСП, 13:00 часа – „Има такъв народ“ и 15:00 часа – „Величие“.

Вижте и

Срещите ще се провеждат в сградата на Народното събрание. След всяка среща преговорният екип на ГЕРБ – СДС ще прави кратки изявления за представителите на медиите.

Със свой указ на основание чл. 75 от Конституцията, държавният глава Румен Радев свиква първо заседание на новоизбраното 50-о Народно събрание в 9:00 часа на 19 юни 2024 г. Това съобщиха по-рано днес от прессекретариата на президента.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре