Сега четете
Легендарната група Bon Jovi с нов албум „Forever“

Легендарната група Bon Jovi с нов албум „Forever“

В началото на 80-те години, когато светът все още търси новия си музикален идол, Bon Jovi предлагат нещо уникално – смесица от рок, поп и хеви метъл, която звучи свежо и завладяващо.И до днес, след 40 години на сцена и многобройни турнета, Bon Jovi продължават да радват своите фенове с нови песни и незабравими концерти.

Шестнайсетият им студиен албум Forever излиза днес, 7-ми юни, и дава пример за непреклонност и постоянство, за способността да преодолееш трудностите и да излезеш по-силен.Forever е албум на изпълнител, който има какво да празнува, но няма нужда да се доказва.

В неотдавнашно интервю Jon Bon Jovi говори с голяма откровеност за изпитанията, пред които е изправен с гласа си, за операцията на гласните струни и за това, че все още не знае дали е готов да направи финален поклон пред феновете си.Проектът с 12 песни е записан за седем седмици, а синглите Legendary и Living Proof само за два дни.

Forever е изпълнен с радост и дори е поглед към миналото. Living Proof е родословие на Jovi, като е върнат характерният ефект на говорещата кутия, който прави Livin‘ On A Prayer толкова лесно разпознаваема. The Peoples House емоционално повтаря Keep The Faith, а великолепната Waves напомня на соловия хит на Jon – Blaze Of Glory„. Много говори това, че Jon избира да завърши албума с Hollow Man“ – мрачно парче, което е намигване към суровата Nebraska на неговия герой Bruce Springsteen. Tежката Living Proof се отличава с един от най-силните припеви на групата от години насам.С първия си албум, озаглавен просто „Bon Jovi“, групата прави стъпка към световната сцена, но истинският им пробив идва с „Slippery When Wet“ през 1986 година. Песни като You Give Love a Bad Name и Livin‘ on a Prayer стават химни на цяло поколение, изкачвайки бандата на върха на музикалните класации и в сърцата на милиони фенове. След този феноменален успех, Bon Jovi не спират.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре