Сега четете
Зелената седмица“ на bTV Media Group с второ издание през месец юни

Зелената седмица“ на bTV Media Group с второ издание през месец юни

За втора поредна година bTV Media Group ще посвети голяма част от своето ефирно, радио и дигитално съдържание на темата за отговорно поведение към околната среда. Тазгодишното издание на ESG инициативата „Зелената седмица“ ще се проведе в периода 17 – 23 юни под мотото „Отговорни към природата заедно“. Кампанията е част от социалния бранд „Добрият пример“, с който медийната група насочва вниманието към устойчиви практики в грижата за природата.

По време на „Зелената седмица“ различните тв и радио предавания и дигитални платформи ще предоставят на своите зрители, слушатели и потребители информация за различни аспекти от живота, влияещи на климата, ще споделят полезни истории и информация как заедно да намалим въглеродния отпечатък в ежедневието си. Журналистическите материали и разработки ще бъдат посветени на теми като опазване на биоразнообразието, почистването на водните басейни и природни местности, природосъобразна и здравословна храна, рециклиране, както и повторната употреба на материали от бита, използването им по различен начин или с ново приложение, колко е важно озеленяването и още много други. В рамките на „Зелената седмица“ каналите на bTV Media Group също ще предложат специални тематични игрални и документални филми, посветени на темата за отговорно отношение към природата.

Служителите на bTV Media Group, част от голямото семейство на CME с общо над 3 350 служители и тази година ще се включат в инициативата „Зелената седмица“ и ще споделят пред и зад камерите и радио-микрофоните своите лични ежедневни действия, с които допринасят за смекчаване на климатичните промени. „Зелената седмица“ на CME достига до 50-милионна телевизионна, радио и дигитална аудитория, като освен в България, инициативата се реализира в Чехия, Словакия, Словения, Хърватска и Румъния…..

Вижте и

Новата инициатива на bTV Media Group – „Зелената седмица“, вече е носител на редица награди и отличия от престижни конкурси, посветени на зелената тема.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре