Сега четете
Изчезнете завинаги, пудели!

Изчезнете завинаги, пудели!

Публикуваме  мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.
Интегритет. Модерна дума. Лачени хора. Разбират ги фразите.

Преди 13 години бях за кратко в борда на едно държавно дружество. На третата седмица започна звънене с опити да се излобира плащане на 400,000 лева на базата на един кариран лист от тетрадка. Доставени били резервни части. След поредният и /признавам/ леко невъзпитан отказ, започна да звъни друг господин. Представи се за служител на МВР. И ме увери, че “само да се видим на 4 очи, ще се разберем веднага”. Аз от интегритет не разбирам много, но отидох и веднага подадох сигнал в Инспектората на МЗХ, а оттам, заедно с шефа на Инспектората, подадох и в ГДБОП. И разписах съгласие да ми се подслушва телефона. И отидох на среща, оборудван със СРС. Ако и господинът “на четири очи” беше дошъл, щяха да го арестуват на място. Служителите на ГДБОП бяха на съседната маса.

По това време освен мен знаех за само още един такъв случай – един архитект, оплакал се от АПИ, на когото парите за искания рушвет после не му ги връщаха с години. Доказателство били.
Но така де. Интегритет. Така го виждам аз тоя пусти интегритет. Някои други хора го разбират като трапези, почерпки и кученца. И като овластяване да налитат на бой. И то при положение, че с половин шамар мога да им изтрия хард диска.

Вижте и

И интегритетът ви е като всичко останали, пудели. Потънете в забвение и изчезнете завинаги. Не ви е срам!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре