Сега четете
Отложиха делото срещу Петя Банкова бившия началник на Агенция „Митници“

Отложиха делото срещу Петя Банкова бившия началник на Агенция „Митници“

Делото срещу бившия началник на Агенция „Митници“ Петя Банкова се отложи. Съдът реши да отложи заседанието си заради представен болничен лист от страна на защитника на Петя Банкова, в който е посочено продължаващо лечение за срок 16-17 април. Преди дни делото беше отложено поради същата причина.

Адв. Аделина Натина, защитник на Петя Банкова, за втори път става причина за отлагане на делото и с оглед на естеството на настоящото производство, което предполага процесуална бързина, следва да бъде изпратено писмо за определяне на резервен защитник, който да защитава Банкова за следващото съдебно заседание и по този начин да се предотврати последващо отлагане, каза докладчикът по делото.

Съдът определи незабавно да се изпрати писмо до Софийската адвокатска колегия за определяне на служебен защитник за Петя Банкова и насрочи делото за 18 април.

Бизнесменът Стефан Димитров, който заедно с Банкова е подсъдим, се яви лично и с адвокатите си Ивайло Найденов и Марио Найденов.

Вижте и

Банкова и Димитров, както и защитата на Димитров поискаха отлагане на делото.

На 4 април Банкова беше задържана за 72 часа и обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души, които тя не познава, каза тогава пред медиите адвокатът ѝ Аделина Натина. Това са Стефан Димитров, Марин Димитров и Никола Николов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре