Сега четете
Докато се проведе разследването, Живко Коцев трябва да се оттегли от поста

Докато се проведе разследването, Живко Коцев трябва да се оттегли от поста

Изтекоха много снимки, има твърдения, че има запис и че в разследването са използвани специални разузнавателни средства, които се разрешават от съда. На този запис се вижда как на г-н Коцев се подарява някакъв скъп часовник. Той има снимки и е свързан с тези лица, които вече имат повдигнати обвинения. Как да имаме доверие на такъв човек? Докато се проведе разследването и стане ясна истината, е редно той да се оттегли от поста, защото за него има твърде много информация, свързана с тази организирана престъпна група.“

Това заяви Рая Назарян от ГЕРБ-СДС в „Тази неделя“.

По думите ѝ ПП-ДБ следват плана си да правят избори с „наше МВР и наши служби“.

„Този човек първо беше изчезнал, в неговия дом и на работното му място са извършвани обиски, бил е разпитван. Т.е. той първо изчезва и го няма, Денков казва, че ще го търси с писмо в ДАНС и изведнъж той се появява на брифинг в Министерския съвет и се правят нелогични твърдения и внушения, че нещо му се е случило и че ще си оттегля оставката“, допълни Назарян.

Според Рая Назарян прокуратурата трябва сама да прецени дали да се самосезира във връзка с твърденията за натиск върху глвния секретар на МВР Живко Коцев.

„Когато г-н Кирил Петков заплашва двама министри – г-н Калин Стоянов и друг министър на електронното управление, тогава няма натиск. А когато излезе главният секретар, нали разбирате, че това е професионалното ръководство на МВР. Той много добре знае процедурите, с които да се защитават правата и интересите на гражданите, а не да използва трибуната на Министерския съвет, за да отправя половинчати обвинения. Той не изтъкна мотиви“, каза тя.

Вижте и

По думите ѝ Калин Стоянов е бил предложение на ПП-ДБ.

„Г-н Петков лично го е поканил и му е провел дори интервю, за да бъде одобрен и назначен. Г-н Стоянов заяви, че г-н Петков му се е обадил и са се срещнали. Мария Габриел не участва в тези действия. Излиза така, че всеки, който не изпълнява техните нареждания вече става нехаресван и трябва да бъде сменен с такъв, който явно да слуша“, коментира Рая Назарян.

Според Назарян най-голямото зло за България е, че се води дефанзивна и очерняща политика и не се търсят мостове, а самостоятелно управление.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре