Сега четете
Вътрешна oлимпиада по „Теоретична електротехника“ ще се състои в ТУ София

Вътрешна oлимпиада по „Теоретична електротехника“ ще се състои в ТУ София

Вътрешна oлимпиада по „Теоретична електротехника“ ще се състои на 20 април, събота, от 9:00 ч., в зали 12114 и 12126, в 12-и блок на Техническия университет в София (ТУ), съобщават от висшето училище.

Олимпиадата ще продължи четири часа. В нея право да участват имат студенти от първи, втори или трети курс на Техническия университет в София, от всички специалности.

Олимпиадата се организира от катедрата „Теоретична електротехника“ при факултета „Автоматика“ на ТУ-София.

Петото кандидатстудентско студио от кампанията за академичната 2024/2025 година се излъчи онлайн от Техническия университет в София, информират от висшето училище. В него се представиха Факултетът по транспорт и Факултетът „Компютърни системи и технологии“. Гости бяха деканите на факултетите – доц. д-р инженер Красимир Неделчев и проф. д-р инженер Даниела Гоцева, преподаватели, докторанти, студенти и представители на бизнеса.

Вижте и

За академичната 2024/2025 година кандидат-студентите могат да избират между над 65 специалности. Техническият университет в София е водещо висше техническо училище в страната и региона, и предлага висококачествено образование в най-модерните и перспективни направления на инженерно-техническите науки. ТУ – София е част и от Европейския технологичен университет EUt+, алианс от девет университета и ще даде възможност на своите студенти за обучение по общи програми в различни кампуси, и за издаване на европейска диплома.

Техническият университет в София и тази година организира онлайн кандидатстудентски студиа, които всяка седмица се излъчват в YouTube канала на висшето училище. По време на онлайн срещите декани, преподаватели и изявени студенти представят специалностите на 14-те факултета на ТУ-София, на неговите филиали и на два колежа, и на възможностите за успешна професионална реализация.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре