Сега четете
Гена Събева пое поста Президент на Дружеството BNI Индустрия

Гена Събева пое поста Президент на Дружеството BNI Индустрия

На официална пресконференция в БТА на 26.03.2024г., Гена Събева прие президентския пост в Дружеството BNI Индустрия. „Големият гаечен ключ“ символично й бе връчен за срок от 6 месеца.

„Събрали сме се тук, за да правим бизнес“ бяха едни от първите й думи към членовете и гостите на събитието.

Гена представи амбициозна програма с името Индустрия 24/7, включваща ежеседмични срещи с бизнеса, който обслужва БГ индустрията, ежемесечни активности с браншови организации и търговски камари, интересни събития като: Нощ на индустрията; Гласът на фабриканта/ EXPO индустрия и други.

Г-жа Събева е вдъхновяващ пример за успешна бизнес дама, която с удоволствие споделя опита си с предприемачи, които, както самата Гена се изразява, са „готови да я чуят и да приложат наученото на практика“. Тя е основател и визионер на франчайз бранда ВИТ – Борсата за матраци, управляващ партньор в семейната компания за управление на проекти в строителството „Събеви Груп“, инициатор на иновативния проект за рециклиране на матраци „Рематрак“.

Г-жа Събева подчерта, че поговорката „Сговорна дружина, планина повдига“ е особено актуална в настоящия бизнес климат. Според Гена споделянето на знания, положителни практики и контакти е ключово за постигане на успех и финансов растеж.

За всички предприемачи, жадни развитие, качествена среда и подкрепа, г-жа Събева обяви възможността да присъстват като гости на някоя от ежеседмичните бизнес закуски, организирани от BNI Индустрия.

 

Вижте и

 

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре