Сега четете
Новият главен редактор на „Би Ти Ви новините“ е Асен Иванов

Новият главен редактор на „Би Ти Ви новините“ е Асен Иванов

Асен Иванов е новият главен редактор на „Би Ти Ви новините“. Считано от днес, 23 февруари, той поема поста от Веселина Петракиева, която напуска Би Ти Ви по собствено желание, съобщават от „Би Ти Ви медия груп“.

„Веселина беше невероятно отдаден и квалифициран ръководител и помогна на редакцията ни да премине през много предизвикателства“, посочва Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на „Би Ти Ви медия груп“, който продължава да изпълнява функцията на директор на отдел „Новини, актуални предавания и спорт“. Според него Асен Иванов е сред професионалистите с доказан опит в нюзрума на медията и има дълъг стаж в редакцията.

Асен Иванов е журналист с опит като репортер, автор и продуцент на новини. От 2021 г. е заместник-главен редактор на „Би Ти Ви новините“ и продуцент на новинарско съдържание. Има опит в печатни и електронни медии, има материали в областта на съдебно-криминалната и разследваща журналистика. Завършил е икономика и право. Магистър е и по национална сигурност от Военна академия „Г.С. Раковски“. През 2013 г. преминава специално журналистическо обучение в централата на CNN в Атланта, САЩ.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре