Сега четете
Персоналните оценки на министрите ще се случат вероятно през следващата седмица

Персоналните оценки на министрите ще се случат вероятно през следващата седмица

Вероятно през следващата седмица ще се случат персоналните оценки на министрите в кабинета, каза министърът на образованието и науката Галин Цоков в предаването „Тази сутрин“ по бТВ. Той обясни още, че няма яснота дали ще остане на поста си и дали премиерът акад. Николай Денков ще поеме образователното министерство след ротацията. “В момента се подготвят по-синтезирани отчети и цели за следващите месеци, които трябва да представим“, допълни Галин Цоков.

Той обясни още, че на вчерашното заседание на Министерския съвет не е бил обсъждан предложения от „Продължаваме промяната – Демократична България“ меморандум, но няма и напрежение в работата на кабинета. Премиерът Николай Денков и вицепремиерът и външен министър Мария Габриел са влезли заедно в залата на Министерския съвет, каза Цоков и коментира, че за него това означава, че техните отношения са напълно колегиални.

„Те заявиха, че действаме както и досега и че през следващите седмици трябва да се съсредоточим върху изпълнението на нашите цели в рамките на отделните министерства“, каза министърът на образованието.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре