Сега четете
Антъни Иванов е бил задържан заради притежание на канабис в Благоевград

Антъни Иванов е бил задържан заради притежание на канабис в Благоевград

Едни от най-добрите български плувци в последните години Антъни Иванов е бил задържан вчера заради притежание на канабис в Благоевград. В момента той изтърпява наказание две години лишаване от състезателни права заради три неявявания на извънсъстезателни допинг проверки в рамките на една година.

„В следобедните часове вчера, 7 февруари, в жилищен комплекс Еленово в Благоевград от органите на реда са проверени 21-годишен мъж от Сандански и 24-годишен мъж от Велико Търново. Същите са предали доброволно с протокол пластмасов гриндер с остатъци от тревиста маса и стъклена лула с тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис с общо тегло около 0,4 грама. Двамата са задържани със заповед за задържане до 24 часа“, съобщиха от ОДМВР – Благоевград.

Плувецът призна за случая, който нарече „лошо стечение на обстоятелствата“

„Не беше както излиза навсякъде. Не сме зад решетките. Имаше малко количество в нас. Полицаите ни претърсиха. Лошо стечение на обстоятелствата. Предложих да ми направят тест, полицията не искаше. След това ни пуснаха“, каза пред bTV Антъни Иванов.

Просто така се случи, бях заедно с един мой приятел, с който не се бяхме виждали отдавна. Имахме намерение, но не го направихме“, каза още плувецът.

Вижте и

Той увери на няколко пъти, че до употреба така и не се е стигнало, а откритото количество е било в джоба му.

„Полицаите казаха, че става дума за много малко количество като грамаж, за да има някакви сериозни последици върху мен. Питаха ме откъде е закупен наркотикът, но аз не мога да отговоря, тъй като не съм извършил покупката. Определено лоша реклама, не е било планирано, не съм искал да направя нещо такова. В момент на слабост. Вече съжалявам и не искам да се повтаря“, завърши Антъни Иванов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре