Сега четете
Култовият сериал „Опасни улици“ се завръща по bTV Story

Култовият сериал „Опасни улици“ се завръща по bTV Story

Един от най-обичаните сериали в българския ефир – „Опасни улици“ – се завръща от 5 февруари в ефира на семейния канал bTV Story. Епизодите на хитовата турска поредица ще вървят всеки делничен ден от 19:00 ч. и обещават интригуващи и заплетени случаи за култовия полицейски екип на татко Ръза.

Полицейската сага разказва за истинското лице на Истанбул, където ежедневието е изпълнено с тревоги и напрежение. Един полицейски екип трябва да въдвори ред и се отдава на мисията си безрезервно и с цялото си сърце. Без да пренебрегват служебните си задължения, героите преживяват различни драми и вълнения, но силната връзка, която са изградили помежду си, винаги ги крепи и ги кара да се чувстват като семейство.

„Опасни улици“ е истински феномен както у нас, така и в южната ни съседка, където върви от 2006 г. насам. Криминалният хит е един от най-дълго излъчващите се сериали в Турция, като общият брой на епизодите към този момент наброява 661.

Изпълнителят на главната роля – Зафер Ергин, споделя, че за 18 години дотолкова се е слял с образа си, че „често самият аз се бъркам и понякога, когато се обадя на непознат по телефона и отсреща ме попитат кой съм, отговарям: „Татко Ръза“. Вкъщи всички ме наричат „комисар“, а понякога така се обръщат към мен и хората на улицата“.

Как Ръза, Хюсню, Месут, Енгин, Селин, Хакан, Арда, Джемал и Езги ще продължат да се борят срещу беззаконието в Истанбул, не пропускайте да разберете в епизодите на „Опасни улици“ – от 5 февруари (понеделник), всяка делнична вечер от 19:00 ч. по bTV Story!

Вижте и

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре