Сега четете
ПОЗИЦИЯ НА ВИКТОР ЙОЧЕВ ПО ПОВОД създаването на ПП Левицата 

ПОЗИЦИЯ НА ВИКТОР ЙОЧЕВ ПО ПОВОД създаването на ПП Левицата 

😭🤣Ако не беше трагично, би било смешно. Имам предвид видимия дисбаланс между заглавието на статията и хората на снимката под него.

Бива бива ама ….. само „тишината в спалнята“ липсва, може да е била заета нещо.

🔴Левицата бе една изключително сложна коалиция създадена с огромни компромиси от страна на „Изправи се България“, само и единствено в името на лявото обединение. Положихме и огромни усилия за обединение в София на местния вот, пак под името Левицата за да покажем, че този модел работи и трябва да се разширява под формата на коалиционна култура с нови субекти.

⚠️Направихме безумния компромис да съживим от нафталина динозаври от лявата ледена епоха, които да излизат напред и да се гордеят с изборни резултати (макар и малки), за да покажем, че всички са част от лявото обединение.

‼️И сега какво се оказва, че същите тези „младежи“ решили, че ще властват в „нова“ партийна структура.

Ненавалстваха се……

❌С подобен ход те показват, че не целят никакво обединено ляво, което се постига с цената на компромиси, а само те да се проявят като „началници на водопад“ – комплекс, който им е останал от нереализираното им комсомолското детство. Резултатът, който не осъзнават, е че всъщност ще се капсуловат и ще се превърнат в нежелан партньор в ляво. Въпреки това ние си оставяме отворени варти за разговори с тях. А и ще ни е драстично по лесно, защото ще разговаряме с един субект.

Вижте и

✅Всъщност, за нас от „Изправи се България“ сега ще е по- лесно да водим диалог с всички леви, млади и активни политически хора за постигане на единно ляво в България. С това си решение старите кримки ни освобождават от тежестта на проваленото си минало и ни дават възможност да покажем, че има нови, кадърни хора готови да поведат страната по нормален и социален път.

Виктор Йочев беше кандидат за кмет на столичния район „Изгрев“ от лявото обединение на „БСП за България“ и „Левицата!“. Той е председател на Столичната структура на Изправи се.БГ

Виктор Владимиров Йочев е на 44 г, роден и завършил средното сиобразование в район „Изгрев“, гр. София. Кандидатът на обединената левица придобива инженерна магистратура по компютърни системи в Техническия университет в София и бакалавър по бизнес мениджмънт в Thames Valley University, Лондон. Дългогодишният му опит в сферата на европейските програми и фондове ще подпомогне намирането на финансови механизми за развитие на социалната инфраструктура, реализирането на буксуващи проекти и решаването на проблеми в квартала.

Като граждански активист и активен участник в протестите от 2020 г. една от причините Йочев да се включви в надпреварата за кмет беше желанието му за борба с дълбоката държава и корупцията.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре