Сега четете
При опит да плати здравните си осигуровки, Петър Петров бил изблъскан от охраната

При опит да плати здравните си осигуровки, Петър Петров бил изблъскан от охраната

Агресия в офиса на НАП в Русе – за това сигнализираха зрители на NOVA. В сряда по обед мъж, който искал да плати здравните си осигуровки, твърди, че е бил изблъскан от охраната в офиса на данъчната служба. На клип, заснет от съпругата на потърпевшия, се вижда, че и тя самата е грубо избутана от вратата.

Ефтимия Василева и Петър Петров работят в Ирландия. В сряда отиват да платят здравните вноски на Петър. На входа имало табели, че поради годишно приключване системите на НАП, плащания не се приемали. Двойката обаче не забелязала надписа.

„Казаха ни: „Напуснете веднага, заповядайте в понеделник”. Казах на охранителя, че не е необходимо да говори на висок тон. Той ме сграбчи и ме изкара през вратата”, разказа Петров.

„Направих клипа, защото не ми хареса отношението към моя мъж”, заяви Ефтимия ВасилеВасилева.

„Опитваме такава ситуация да не бъде допускана отново. Охранителите са служители на външна фирма. Не толерираме подобно отношение”, заяви Лора Георгиева, старши експерт „Комуникации“ в Централното управление на НАП. Тя призова да се подават сигнали, ако има и друг изпаднал в подобна ситуация.

„Няма как да накажем когото и да било. Може да търсим отговорност на фирмата подизпълнител”, обясни още Георгиева.

Вижте и

 

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре