Сега четете
Тъжни думи за Ален Делон от сина му

Тъжни думи за Ален Делон от сина му

Антони Делон, големият син на Ален Делон, обвини сестра си Анушка, че е крила от семейството информация за когнитивните проблеми на баща им, съобщи сп. „Пари мач“, предаде Дарик и БТА.

„Сестра ми не е уведомявала брат ми и мен, че в периода от 2019 г. до 2022 г. са направени пет когнитивни теста на баща ми в клиника в Швейцария и той не се е справил с нито един от тях, което го прави уязвим“, казва Антони Делон. Той мисли, че като е скрила информация за състоянието на баща им, сестра му „го е поставила в опасност“.

„Според лекарите тези тестове показват когнитивна деградация, която поставя баща ми в положение на психологическа слабост и следователно уязвимост“, казва Антони Делон.

Според него Анушка, „която живее в Швейцария, е била лице за контакти в клиниката“, където е преглеждан Ален Делон. Той мисли, че сестра му е „действала от личен интерес“, като не ги е информирала за здравословните проблеми на баща им.

Антони Делон също така споделя, че 88-годишният актьор не се чувства добре. „Нещата вървят зле, отслабнал е, тежи му да е толкова безпомощен“, казва той.

Семейството се е събрало за Коледа в къщата на Ален Делон в Души. Антони Делон се опасява, че това е била последната Коледа на баща му.

Антони Делон е подал жалба срещу сестра си, за да остави следа, „защото човек, който манипулира семейството си, е способен на всичко“.

Анушка Делон не е коментирала обвиненията на брат си.

Вижте и

Децата на Ален Делон подадоха миналата година жалба срещу жената, с която той живее – Хироми Ролен и актьорът я подкрепи. Те я обвиниха в тормоз и контролиране на кореспонденцията му. От своя страна, тя ги обвини в клевета, насилие и кражба.

През 2017 г. Ален Делон обяви края на кариерата в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се снимал в повече от 90 филма сред които „Роко и неговите братя“, „Гепардът“, „Басейнът“, „Зоро“, „Двама мъже в града“.

На филмовия фестивал в Кан през май 2019 г. Делон беше удостоен с почетна „Златна палма“ за цялостната си кариера в киното.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
1
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре