Сега четете
Двойно убийство и самоубийство в пловдивското село Маноле

Двойно убийство и самоубийство в пловдивското село Маноле

Двойно убийство и самоубийство в пловдивското село Маноле разследва полицията. Информацията за инцидента беше потвърдена пред журналисти от главния секретар на МВР Живко Коцев и окръжния прокурор на Пловдив Ваня Христева.

Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 около 00:20 часа тази нощ. Жена е съобщила, че съпругът ѝ е стрелял по майка ѝ, баща ѝ и брат ѝ. При пристигането на полицията на място е установено, че мъж на 61 години и жена на 57 години са починали, а мъж на 36 години е прострелян. Той е в болница, без опасност за живота. Стрелецът, който е на 40 години, без криминални прояви, се е самоубил.

Поводът за тежкия инцидент са влошени семейни отношения, съобщиха разследващите. Убийствата са извършени с незаконно притежавана пушка, тип ловна, посочи Коцев и допълни, че има данни, че деянието е извършено след употреба на алкохол. По думите му в имота е имало възрастна жена в инвалидно състояние. Извършителят, съпругата му и двете им деца на 10 и 16 години, живеят в непосредствена близост до жертвите.

Вижте и

Към този час продължават процесуални действия – извършват се огледи, разпитват се лица, установяват се свидетели.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре