Сега четете
ДЕНКОВ НАМЕРИ ВРЕМЕ ДА ПИТА МИНИСТЪР ЙОЛОВСКИ ЗА ЗАПЛАХИТЕ, МИНИСТЪРЪТ ОБАЧЕ ГО ПОВАЛИ С НОКАУТ

ДЕНКОВ НАМЕРИ ВРЕМЕ ДА ПИТА МИНИСТЪР ЙОЛОВСКИ ЗА ЗАПЛАХИТЕ, МИНИСТЪРЪТ ОБАЧЕ ГО ПОВАЛИ С НОКАУТ

След брутално безобразния скандал в който се вихри правителството на ПП/ДБ с премиер Денков, а именно, че министърът им на електронното управление е бил подложен на нагли и отвратителни заплахи от страна на Кирил Петков, Божанов, респективно Денков, вследствие на което министър Йоловски е с наложена охрана от НСО, Денков най-накрая намерил време да говори с министъра си Йоловски.

Преди изборите Николай Денков каза пред журналисти, че нямал време да разговаря с министъра си на електронното управление за това, че е с охрана от НСО и че е заплашван от шеф на парламентарната група на ПП/ДБ Кирил Петков и от депутат от ПП Божидар Божанов.

 

АФЕРА разкри от свои брилянтни източници, базирани току до Денков, че премиерът най-после намерил време да говори с министъра на електронното управление.

 

Министър Йоловски обаче направо нокаутирал Денков, като му рекъл от упор само: „Не мога да разговарям по темата, защото има образувано досъдебно производство и нямам право да говоря!“

 

Денков сътворил и още един недопустим гаф вече на международно ниво, разкри АФЕРА.

 

След форума „Антикорупция, демократична устойчивост и икономическа сигурност“ на който по покана на Центъра за изследване на демокрацията, близък до „умните и красивите“, присъства европейският главен прокурор Лаура Кьовеши, Кьовеши, Мария Габриел и Николай Денков са провели среща в тесен кръг.

 

Европейският главен прокурор Кьовеши попитала от упор Денков: „А къде е председателят на ДАНС? Защо го няма? Та при нас 80% от сигналите, които идват за корупция от България, са от ДАНС?!“.

 

Денков мълчал опулено и гузно, тъй като не била отправена покана към шефа на ДАНС и можете да се сетите от първия път кой е повлиял такава покана да няма.

Вижте и

 

Мария Габриел, виждайки че България, благодарение на Денков, изпада в меко казано неловка ситуация, казано в прав текст направо в международен скандал, успяла да замаже положението, че шефът на ДАНС отсъствал, защото бил зает по служебна линия.

 

Така злобното човече Денков на практика е изложил България, без да му мигне окото.

 

Afera.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре