Сега четете
Ивет внучката на актрисатата Виолета Донева:На 14 години започнах да взимам трева, пробвах LCD и амфетамини

Ивет внучката на актрисатата Виолета Донева:На 14 години започнах да взимам трева, пробвах LCD и амфетамини

Ивет Стайкова, обвинена в убийството на баба си – актрисата Виолета Донева, заяви, че всичко около престъплението ѝ е „обвито в черна мъгла“. Пред съда младото момиче разказа, че от ранното си тийнейджърство приема наркотици, вследствие на което е получила различни психични проблеми.

По нейни думи, когато оставала без дрога, изпадала в паника. Започнала да чува гласове и да има параноични халюцинации.

„Повечето пъти, когато изпадах в агресия, не помнех нищо и чувствах огромна вина, но взимах още дрога. Мама ме насърчи да отида на психиатър. Разказах му какво чувам и виждам. Диагностицира ме сме с параноя и метаамфетаминова психоза. Обещах на психиатъра, че когато стана на 18 години ще вляза в комуна, за да се изчистя от наркотиците“, добавя още Ивет.

Тя разказа и кога е заживяла с приятеля си Виктор. „Исках вниманието и спокойствието, което никога не съм имала. Имах тежко детство, често изпадах в истерии. След като излязох от лудницата, баба и дядо ме приютиха. Една вечер се счупи стъкло и ме изгониха. Бях сама като куче. Всички ме изоставиха. Виктор ме приюти. Взимахме гъби, пико, кристали, дизайнерски дроги и нов вид кристали, халюциногени, трева. Хвърлих се от четвъртия етаж, халюцинациите бяха ужасяващи. Настаниха ме в болница”, казва още Ивет.

Вижте и

Малко след това тя отива в дома на Виолета Донева, която нарича баба Вили. „Разбирах се идеално с нея. Няколко дни пуших само трева. Но не издържах дълго. Имах само гъби и картон в себе си. Пак започнах да чувам гласове, уплаших се. След това всичко ми е черно. Толкова съжалявам за случилото се, искам да я върна и никога няма да си простя“, заяви още в съдебната зала подсъдимата. Тя бе категорична, че не е разбирала какво се случва по време на убийството на баба иПрипомняме, че тялото на убитата актриса бе намерено в дома ѝ на 22 октомври миналата година, след като нейни приятелки разтревожени се обаждат на сина ѝ, бащата на Ивет. Според прокуратурата Донева е намушкана с нож 54 пъти.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре