Сега четете
Със спирането на „Хемус“ няма как да бъде приет бюджет на държавата

Със спирането на „Хемус“ няма как да бъде приет бюджет на държавата

Със спирането вчера на „Хемус“, която е в основата на програмата на ГЕРБ, заедно със „Струма“, заедно с Ботевград – Мездра – Враца – Монтана – Видин, заедно с Велико Търново – Русе, мисля, че няма как да бъде приет бюджет на държавата. Това го гарантирам, заяви днес в Плевен лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Той подчерта, че тези пътища, които се очаква от години да бъдат завършени, ще стават все по-скъпи с отлагане на изграждането им за неопределено време.

 

„Сега щеше да е готова „Хемус“ на три пъти по-евтина цена на джобовете на българите. Защо я спират? Как да обясним на хората, които гласуват за нас в Плевен, Ловеч, Варна, Шумен, Търговище, Разград, Добрич, Велико Търново?“, каза още Борисов.

 

„Какъв бюджет ще има, когато говорят, че ще дадат един милиард за стадиони. Нека да седнем и да напишем за кои стадиони – Плевен има ли го, Варна, София и т.н.“, добави той.

 

Вижте и

„За да можем да направим нещо добро, трябва да има коалиция, в която преди да се вземат решенията, да се разпише ясно какво трябва да се направи. За да мога поетия от мен ангажимент, да го направя“, заяви Борисов.

 

По думите му т.нар. „сглобка“ не работи изобщо и не трябва да съществува в този ѝ вид. Той заяви, че в сряда ще събере ГЕРБ на национално съвещание. „Аз ще питам партията какво ми позволява и какво не ми позволява, как да продължим напред“, обясни Борисов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре