Сега четете
Слави Трифонов написа отворено писмо до премиера за изказването му за Бай Ганьо и Андрешко

Слави Трифонов написа отворено писмо до премиера за изказването му за Бай Ганьо и Андрешко

Лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов разпространи отворено писмо, адресирано до министър-председателя акад. Николай Денков. Повод за писмото е изказване на премиера от вчерашния ден в началото на правителственото заседание. Денков каза: „Бъдещето на България зависи от това кой избор ще направим – дали ще следваме примера на нашите будители, или примера на Бай Ганьо и Андрешко“.

 

„Добре, че сте вие да ни водите. Вие и другите будители от „Продължаваме промяната“ (ПП), защото ако не сте вие, Вие и другите светли умове от ПП, ние ще си седим в блатото до съдия-изпълнителя. С тази метафора показвам, че съм чел Андрешко”, пише Трифонов. „Чел съм и Бай Ганьо и прекрасно разбирам какво искате да кажете с това, което казахте по телевизията. Вие сте нещо като Иречек, а ние седим в купето на влака и искаме да ядем круши“, коментира той.

 

Вижте и

„Знам, че никога няма да достигна Вашето съвършенство, знам, че никога няма да бъда толкова умен и красив като Вас и другите невероятни таланти от ПП и това ме натъжава. Но пък се радвам, че Вие съществувате. Вие и другите перфектни личности от ПП. Благодаря Ви, че Ви има. Вървя с наведена глава, в посоката, в която вие ни водите. Вие и другите мъдри политици от „Продължаваме промяната““, казва още лидерът на ИТН в писмото си до премиера.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре