Сега четете
Имаме шанс. Той е в осъзнаването.

Имаме шанс. Той е в осъзнаването.

И тези избори показаха, че все още не сме готови да поемем по пътя на независимостта. И на тези избори партиите на статуквото се възползваха от липсата на осъзнатост в обществото. Твърдият партиен вот убеди нормалния гражданин, че неговия глас “няма смисъл”. Че всичко е предрешено.

 

Колко българи не гласуваха? Отговорът е 55% или общо 3мил 330 хиляди! Толкова сме непредставените. А в Столицата тези, които не вярваме на партиите сме повече от 65%.

 

До кога ще е така?

 

Аз не знам отговора. Знам, че за да настъпи осъзнаване, трябва да настъпи първо тотална криза не само на ценности. Тотален недоимък да разтърсят теб, мен, нас, та да може от просто възмутени и гневни, да се превърнем в активно действащи. Злото може да бъде разрушено само ако се стигне до ситуация, която не може да се търпи повече. Не един астролог, не е един пророк казват, че това ще се случи на пролет. Че трябва да бъдем свидетели на още една неморална зима, преди българинът да се събуди.

 

Вижте и

Аз не искам да чакам пролетта. Каня всеки, който не иска да се примирява повече да се присъедини към мен. Имаме сила да поемем кормилото на собствения си живот и този на децата ни в правилната посока. И от непредставено мнозинство да се превърнем в решаващо.

Защото София не е България и партиите не са константа. Време е да действаме, защото ни пука.

Асен Ангелов

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре