Сега четете
Британският криминален сериал „Вера“ с премиера за България от 22 октомври по bTV Lady

Британският криминален сериал „Вера“ с премиера за България от 22 октомври по bTV Lady

Още тази седмица bTV Lady ще зарадва почитателите на криминалните поредици с поредно премиерно заглавие. Нашумелият британски сериал „Вера“ (Vera) тръгва в ефира на семейния канал от 22 октомври (неделя) в специалния късен крайм слот през уикендите, където място намират най-интригуващите заглавия в жанра от цял свят. Зрителите ще могат да проследят епизодите на „Вера“ всяка неделна вечер от 21:30 ч.

Историята:

Старши детектив Вера Станхоуп (Бренда Блетин) е начело на полицията в Нортъмбърланд и макар да е почти пред пенсиониране, продължава да е все така обсебена от работата си. Водена от собствените си демони, тя се изправя пред поредица от мистерии и убийства на фона на спиращия дъха крайбрежен пейзаж. Макар често да се чувства самотна, Вера умело успява да го прикрива пред колегите си в управлението и подхожда към поредния тежък криминален случай с хапливо чувство за хумор, хитрост и кураж.

С небрежно-нестандартен стил на обличане и остър като бръснач ум, тя често доказва превъзходните си умения, като улавя дори незначителни грешки у членовете на екипа си. Неин доверен и многострадален партньор е сержант Джо Ашуорт (Дейвид Леон). Въпреки сприхавия си характер, Вера обаче е загрижена за всеки един от колегите си и се отнася към тях с персонално отношение и внимание, а ненадминатият професионализъм на сплотения ѝ екип е гаранция за успешно разгадаване и на най-заплетеното престъпление.

За сериала:

Вижте и

„Вера“ се снима в Нортъмбърлънд, Североизточна Англия и е базиран на нашумелите романи на награждаваната писателка Ан Клийвс. Продукцията стартира през 2011 г., като към днешна дата са заснети и излъчени 12 сезона. Всеки епизод от поредицата приковава близо 10-милионна аудитория пред екраните във Великобритания. В ролята на Вера влиза актрисата Бренда Блетин, носителка на BAFTA® и Golden Globe®, а нейни екранни партньори са Дейвид ЛеонПол РитерДжон Морисън и Унми Мосаку. Режисьори на „Вера“ са Питър Хоър и Пол Уитингтън, а сценаристи – Ан Клийвс и Пол Рутман.

Не пропускайте премиерния британски криминален сериал „Вера“ – от 22 октомври (неделя), всяка неделна вечер от 21:30 ч. по bTV Lady!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре