Призовавам Бойко Борисов да подкрепи вота на недоверие към правителството

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се обърна към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с публикация във Фейсбук и го призова да подкрепи вота на недоверие към правителството. „Като не ти харесват, в петък подкрепи вота на недоверие. Кабинетът пада. Завърта се рулетката. Президентът ти дава първия мандат. Правиш твое правителство и оправяш държавата. Хайде действай. Ама не ти стиска. Ти си знаеш защо“, написа Нинова.

„Хора, не позволявайте политическата шизофрения на един човек да зарази цял народ. Борисов ходи из цялата държава и реве: „няма пари, изхарчиха ги, тия не строят пътища, тия съсипват всичко“. Кои са тия? Тия си ти. Ти направи сглобката с татко Петко и Алексей Петров по твои самопризнания. Ти им подари властта. Ти я крепиш с гласовете на ГЕРБ“, коментира лидерът на левицата.

„Трябва ни категоричен резултат. Ако не победите, ще има сглобки във всеки град. Хем ще сте заедно, хем ще се хейтите при първа възможност“, каза Бойко Борисов в Кюстендил на 9 октомври. „Три години гледаме променения модел, на който не можеш да му намериш кусур. Защото не прави нищо. Дават заплати и нищо не правят“, допълни Борисов. „Издържаме, защото няма нищо по-добро“, отговори той на един от кандидатите за кметове в областта, който го призова отново да застане начело на държавата. „В противен случай отново ще влезем в цикъл на служебни правителства. Тук поне за външнополитическите неща по плана ще намерим общ език, както и за съдебната реформа и Конституцията. Има и с какво да се похвалим“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре