Сега четете
Откриват се национална линия и национален имейл адрес за сигнали във връзка с изборите

Откриват се национална линия и национален имейл адрес за сигнали във връзка с изборите

От петък, 29 септември, в Министерството на вътрешните работи в (МВР) започват да работят открита национална линия и национален имейл адрес за сигнали във връзка с изборите, обяви премиерът Николай Денков в началото на днешното правителствено заседание.

Телефонният номер е  02 90 112 98, имейлът – [email protected].

Вчера всички партии и коалиции регистрираха своите листи за местните избори в края на октомври, посочи премиерът. Затова на практика цялата държава вече е в активна предизборна кампания, допълни той. По думите му задача на всички институции, включително и на Министерския съвет, е да бъдат осигурени честни и прозрачни избори. Затова беше създадено звено, което обединява усилията на главна прокуратура, Министерството на вътрешните работи и ДАНС, обяви премиерът.

Вижте и

За успех в тази задача Денков призова за съдействие от страна на българските граждани. „Помогнете ни, изпращайте сигнали, гарантираме, че веднага ще направим всичко, което зависи от институциите. Нека заедно да успеем този път да пресечем доколкото може всички изборни нарушения“, заяви премиерът Николай Денков.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре