Сега четете
Регистрация в ЦИК за предстоящите местни избори внесоха ДПС

Регистрация в ЦИК за предстоящите местни избори внесоха ДПС

ДПС внесоха необходимите документи и пет хиляди подписа в Централната избирателна комисия (ЦИК) за регистрация за предстоящите местни избори. Регистрацията на партиите и коалициите започна на 4 септември и ще продължи до 14 септември. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ посочи, че се надява тези избори да не се превърнат отново в арена на битки, противопоставяне и разделение, а да търсим формулите за обединение и конкуренцията да бъде в решаването на проблемите на хората. В тези времена е нужно обединение, посочи той.

 

По думите му местните избори са много важни за хората, защото местната власт е най-близо до тях. Общинските съвети, кметовете на общини, кметовете на кметства са най-близо до хората и от тях зависи в каква среда живеем и каква среда ще градим в бъдеще. От тази гледна точка много е важно кои и какви кандидати ще имаме. От ДПС заявяваме, че имаме кандидати, които познават проблемите на хората и знаят как да решават тези проблеми, каза председателят на ДПС.

 

Карадайъ коментира и кампаниите във виртуалното пространство. По думите му е хубаво да се ползват технологиите, но това не бива да е за сметка на реалния контакт с хората. „Живият контакт с хората е много важен. Тези, които си градят контактите, кампаниите и комуникациите в полето на виртуалното и остават в полето на виртуалното, губят живия контакт с хората и реалните проблеми на хората остават и те виртуални за някои от партиите“, посочи Карадайъ.

Вижте и

 

Любословие.бг  припомня, че изборите за кметове и общински съветници са насрочени за 29 октомври.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре