Сега четете
Рокадите в bTV продължават „Защо, господин министър“ с нов водещ Жени Марчева

Рокадите в bTV продължават „Защо, господин министър“ с нов водещ Жени Марчева

Защо, господин министър?“ се завръща в ефира на bTV с началото на телевизионния сезон. От 10 септември горещите разговори с министрите на България ще се излъчват всяка неделя от студиото на bTV Новините с водещ Жени Марчева.

Опитният и доказан журналист на bTV ще разговаря открито с представителите на изпълнителната власт и ще задава най-важните въпроси по горещите теми от седмицата. Веднага след централната емисия на bTV Новините в неделя, Жени Марчева и нейният гост ще коментират темите и събитията, предизвикали най-широк отзвук. Зрителите отново ще имат възможност да чуят отговорите по горещите теми в 20-минутен открит диалог с тези, които взимат най-важните решения в държавата.

Първи на стола срещу Жени Марчева сяда министърът на здравеопазването проф. д-р Христо Хинков – за рисковете и решенията след потопа по Южното Черноморие, има ли пари за увеличение на лекарските заплати, докога ще има липсващи лекарства, защо министърът нарече държавните болници „цъкащи бомби“?

Вижте и

Гледайте „Защо, господин министър?“ с Жени Марчева, на 10 септември, в 19.40 часа, веднага след централната емисия новини.

Жени Марчева е сред най-популярните имена в телевизионния ефир у нас и е част от екипа на bTV  Новините от 2011 година. Завършила е българска филология и журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Започва професионалното си развитие в БНТ, но продължава в „Дарик”. Следи с еднакъв интерес темите във вътрешната политика на България и обмена на международни новини. Като водещ на актуални предавания пред нея са заставали политици и общественици от целия спектър на политическия живот в страната, в търсене на отговори и открити разговори с гостите в студиото. От 2019 година е изпълнителен продуцент на новинарското съдържание в bTV Radio Group и съвместява ролите с фокус върху синергията между журналистическия продукт в радиосреда и телевизионното съдържание. Носител е на награди от различни конкурси и е част от проекта „Млади медийно грамотни европейци“, където запознава ученици с проблемите на съвременната журналистика и актуалната тема за фалшивите новини.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре