Сега четете
23 катастрофи в страната през последното денонощие

23 катастрофи в страната през последното денонощие

Двама души са загинали, а 24 са ранени при 23 катастрофи в страната през последното денонощие, съобщи на сайта си МВР. В София са станали 19 леки пътнотранспортни произшествия, при които няма загинали или ранени.

 

От началото на месеца са станали 666 пътнотранспортни произшествия, при които са загинали 51 души, а 848 са пострадали.

 

От началото на годината катастрофите са 4419, при които жертвите са 333 души, а 5817 са пострадали.

 

Вижте и

От МВР припомнят, че ще бъдат въведени ограничения за движението на товарни автомобили над 35 тона при температура на въздуха над 35 градуса на автомагистрала „Хемус“, както и на отделни участъци на първокласните пътища Русе – Варна, Велико Търново – Белокопитово и Силистра – Ямбол.

 

Промени в движението днес ще има заради провеждането на международната Колоездачна обиколка на България. Временната организация на движение в участъците, по които ще преминават колоездачите, ще се въвежда непосредствено преди провеждането на състезанието. Колоната ще се води от два пилотни автомобила. В ограничените за движение отсечки ще бъде осигурен достъп, при необходимост, за автомобилите със специален режим на движение като линейки, пожарни и др. Маршрутът, по който ще премине колоездачната обиколка и участъците, по които ще има промяна в организацията на движение.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре