Сега четете
В София днес ще има засилено присъствие на полицията

В София днес ще има засилено присъствие на полицията

Полицейското присъствие в София днес ще е засилено, като униформени ще има и в най-крайните квартали, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Към центъра полицейското присъствие ще се сгъстява, каза на брифинг началникът на сектор „Масови мероприятия“ при СДВР Иван Георгиев.

Около Паметника на Съветската армия ще има доста по-засилно полицейски присъствие, а ако се налага ще бъдат изпратени още полицаи, добави той.

Предприети са мерки за охрана на обществения ред и организация на движението заради футболна среща от турнира на „Лига на конференциите“ между „Левски“ и „Айнтрахт Франкфурт“, от 20:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. В следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение на движението в централната градска част. Около 2500 футболни фенове от Германия са пристигнали в София, но са взети мерки за сигурността, увериха от СДВР.

Вижте и

В същото време ще бъде отбелязван Денят на независимостта на Украйна. От 16:00 до 21:00 часа в Градската градина е планирана благотворителна инициатива, фасадата на Народния театър „Иван Вазов“ ще бъде осветена в цветовете на националните флагове на Украйна и България, предстои и концерт. Вечерта, от 19:00 до 20:00 часа, от района на градинката „Възраждане“ е планирано шествие по бул. „Ал. Стамболийски“, площад „Св. Неделя“, ул. „Съборна“ до Градската градина, каза още Иван Георгиев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре