Сега четете
Жени Марчева нямала да е водещ от Есента на съботното сутрешно предаване „Тази събота“

Жени Марчева нямала да е водещ от Есента на съботното сутрешно предаване „Тази събота“

Една от знаковите журналистки на Би Ти Ви, водещата на съботното сутрешно предаване „Тази събота“, пада от екрана на медията, пише filternews.bg.

Засега не е ясно дали мястото на Жени Марчева ще бъде заето от външен човек или ще бъдат направени вътрешни рокади и на стола й ще седне някой от журналистите в  телевизията.

Не е изключено Мария Цънцарова, която пък е водещ на „Тази неделя“, да поеме целия уикенд през сутринта. Една от причините за отстраняването на Марчева може и да е не особено високият рейниг, който „Тази събота“ постигаше през миналия сезон, сравнен с резултатите на Цънцарова на следващия ден.

Някои предполагат, че в Би Ти Ви ще бъде поканена Люба Пашова, която сама съобщи, че напуска БНТ, където водеше предаването „Извън играта“. Подобна рокада е малко вероятна, защото Пашова е възпитаник на НАТФИЗ и не се е изявявали като политически журналист, а подобни познания са необходими за водещ на „Тази събота“.

Вижте и

В Би Ти Ви планирали сериозни програмни промени, както и промени на лицата на телевизията за подобряването на рейтинга, който през миналия сезон не бе особено устойчив,

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре