Сега четете
Атанас Атанасов: Наложително е спешно свикване на заседание на Съвета по сигурността към Министерския съвет

Атанас Атанасов: Наложително е спешно свикване на заседание на Съвета по сигурността към Министерския съвет

Наложително е спешно свикване на заседание на Съвета по сигурността към Министерския съвет, на което да се предложат конкретни мерки и задачи за ограничаване на рисковете и противодействие на актуалните заплахи за националната сигурност. Това написа съпредседателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Атанас Атанасов в фейсбук страницата си.

Според Атанасов след убийството на Алексей Петров се забелязва, че „руската агентура у нас е получила инструкции да се възползва от създалата се ситуация и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната“. Основна задача на специалните служби и на целия сектор за сигурност е да поставят под засилен оперативен контрол криминалния контингент, свързан с руската организирана престъпност и да предотвратят по-нататъшна ескалация на напрежението, посочва политикът.

От „Продължаваме Промяната“ сме категорични, че промяна в службите е наложителна и ще работим докато не я постигнем, се посочва в позиция на формацията от днес.

Вижте и

БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре