Сега четете
Български диджей подгрява публиката на The Chemical Brothers в София

Български диджей подгрява публиката на The Chemical Brothers в София

Kink подгрява публиката на The Chemical Brothers в София. Най-успешният български диджей и продуцент ще подгрее меломаните със специален лайв сет, коментират организаторите на концерта.

 

„Откакто работата на Kink привлича международно внимание около 2008 г., той е неизменна част от клубния и фестивален живот по света, както и от класацията на престижната платформа Resident Advisor. В нея, не друг, а феновете отсяват най-добрите 40 електронни музиканти, отличаващи се със запомнящи се партита и авторска електронна музика на живо. След като се изкачва все по-нагоре, през 2015 г. той е и абсолютният фаворит на меломаните. Преди броени дни Kink отново покори Ибиса, а преди да го чуем в София, го очакват още участие на небезизвестната поредица партита Elrow – в Малага, както и гостувания в Германия, Обединеното кралство и Франция“, допълват организаторите.

 

Вижте и

Концерт на The Chemical Brothers е в зала „Арена София“ на 31 август, а на 8 септември излиза десетият студиен албум на пионерите на електронната музика. Месец след като посетят София, те също ще се насочат към Ибиса – за едно от закриващите партита за сезона.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре