Сега четете
Специализирана полицейска операция се извършва в Сливенско

Специализирана полицейска операция се извършва в Сливенско

Специализирана операция по пътна безопасност се провежда на територията на цялата Сливенска област. Целта ѝ е да се установят водачи, употребили алкохол, наркотици или с нередовни документи, съобщи пред журналисти говорителят на областната полиция Първолета Мандинска.

 

Проверки по метода на широкообхватния контрол се правят на няколко места в областта в различен часови диапазон. Полицейската акция се извършва съвместно с представители на Агенция „Митници“, Дирекция „Инспекция по труда – Сливен“ и БГТОЛ.

 

Към 10:00 часа днес са установени двама шофьори, употребили наркотични вещества и един неправоспособен водач с фалшива шофьорска книжка. Съставени са 18 акта и 32 фиша. Полицейската операция продължава.

Вижте и

 

Установени са и трима шофьори – двама мъже на 20 години и един на 29 години, участвали в опасно демонстративно шофиране по улиците на сливенското село Сотиря. Грубото нарушение е заснето от камери за видеонаблюдение преди около седмица. На тримата са съставени актове и им е наложена глоба в размер на 3000 лева, каза говорителят на полицията в Сливен.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре