Сега четете
Поли Паскова:Новият ми музикален албум ще излезе през Есента,а една от песните „Бели Облаци“вече е на екран

Поли Паскова:Новият ми музикален албум ще излезе през Есента,а една от песните „Бели Облаци“вече е на екран

Една от популярните и обичани фолклорни изпълнители Поли Паскова даде интервю за читателите на Любословие и разкри ,че усилено работи върху деветнадесетият си албум ,който ще излезе на музикалния пазар през Есента. В  него ще има  петнайсет  нови песни , по-голямата част от тях са авторски.Певицата с индивидуален стил и новаторство е заснела телевизионни версии на десет от новите песни . Една от тях “ БЕЛИ облаци “ вече се върти на малкия екран и в интернет пространството.

Ето и линка където може да се насладите на песента https://www.youtube.com/watch?v=ZZ-fyOVr4WQ

Текста и музиката на песента са на Росица Узунова , а аранжимента е на Пламен Велинов. Режисьор на видеото  е Радослав Георгиев.Песента е заснета близо до София в град Елин Пелин в  ресторант „Приказна Градина“ .Най-интересното е ,че по време на клипа художничката Цветелина Цонева нарисува двата бели гълъба, а веднага след заснемането на клипа беше закупена от бизнесмена Павлин Стоянов, който припознава в тези два гълъба прегазените нелепо  дечица съвсем наскоро на пешеходна пътека в столицата- едното дете е неговия син и приятелката му, които са  били сгодени .Той смята, че.душите им са неразделни и там някъде във вечностт, че ни гледат от небето и са прегърнати като двата бели гълъба. Поли каза ,че останалите клипове на песните ще бъдат пускани поетапно ,като част от  тях са снимани в Искърското дефиле при уникална природа.
Една от  песните в новия албум  е подарък  от композитора Митко Щерев и Надежда Захариева,която се казва „Българка“ – от стария репертоарна Лили Иванова ,която е изпята с  нейна интерпетация, също е записана в албума.Песента е заснета над една голяма пропаст с височина близо километър .Една от най-популярнита изпълнителка у нас каза ,че има много  участия и че сега  е отделила  една седмица за отдих.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре