Сега четете
Румен Радев: Не е проява на добър вкус да се оправдават нелепите промени в Конституцията със зловредното деяние, случило се в Стара Загора

Румен Радев: Не е проява на добър вкус да се оправдават нелепите промени в Конституцията със зловредното деяние, случило се в Стара Загора

Румен Радев: Изготвяните списъци на неблагонадеждни журналисти и интелектуалци, докато други призовават за контрол и цензура над медиите, доносничещите срещу българи в сайта „Миротворец“ при липсата на адекватна реакция от правителството, банализацията на фашистки тези и деяния, преливащите от агресия форуми и тиражирането на различни антисемитски текстове, докато в същото време се заличава паметта за антифашизма, изискват обществото ни да бди за настъплението срещу демокрацията. Българите трябва да продължат да оказват натиск така, както накараха правораздавателните органи най-сетне да реагират на недопустимото варварско деяние в Стара Загора.
Проектът на управляващите за промени в Конституцията също е част от настъплението срещу демокрацията и не е проява на добър вкус да се оправдават нелепите им предложения със зловредното деяние в Стара Загора. Необходими са промени в различни закони, които да поставят ясни критерии за нарушенията на закона, за престъпленията и тежестта на наказанията.
Учудващо е, че точно лидерът на ГЕРБ повдига темата за строежа на магистралите, тъй като той все още дължи отговор – къде отидоха чувалите с парите от неговите магистрали, защо се разпадат и дали е, защото хвърлянето на асфалт е било като за камуфлаж, което доказаха всички извършени проби. Борисов отново започва да говори по познатия начин и вина за това носят Петков, Василев и Иванов, които му подариха индулгенция и легитимация.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре